Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Να φτάσει παντού το κάλεσμα για το μεγάλο φεστιβαλικό ραντεβού

Περίπτερα σε κεντρικά σημεία από τις Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από τα οποία εκπέμπεται το αγωνιστικό, αισιόδοξο μήνυμα του Φεστιβάλ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Σε 24 σημεία στην Αθήνα, στον Πειραιά και σε πολλούς άλλους δήμους, οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν στήσει περίπτερα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Πλατείες, σταθμοί μετρό, κεντρικοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε σημεία συνάντησης των δυνάμεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τους φίλους του Κόμματος κάνοντας ευρέως γνωστό το κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο τριήμερο κορύφωσης των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στις 22 - 23 - 24 Σεπτέμβρη.

Σε αυτές τις κόκκινες γωνίες μοιράζεται υλικό για το Φεστιβάλ, υπάρχει μουσική και διαβάζονται από τα μεγάφωνα ανακοινώσεις. Γίνεται γνωστό το πλούσιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή 350 καλλιτεχνών και το πλήθος θεματικών συζητήσεων και δραστηριοτήτων.

Ταυτόχρονα στολίζονται με τα προπαγανδιστικά υλικά όλες οι γειτονιές, οι πλατείες, οι οδικοί κόμβοι, οι βιομηχανικές ζώνες κ.λπ., ώστε όλοι οι δρόμοι να οδηγούν από την Πέμπτη στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης».

Η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα θερμή καθώς πολλοί επιβεβαιώνουν ότι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα παραστούν ξανά σε αυτό το κορυφαίο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός, ενώ υπάρχει και πλήθος κόσμου που ενδιαφέρεται, ρωτάει για τις εκδηλώσεις σκοπεύοντας να συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ ορμώμενα και από το σύνθημα του Φεστιβάλ, «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ, για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" - Σοσιαλισμός η απάντηση τον 21ο αιώνα», καλούν πλατιά τους εργαζόμενους και τους κατοίκους σε κάθε γειτονιά, ιδιαίτερα τη νεολαία, τόσο να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις όσο και να συμπορευτούν ευρύτερα με το ΚΚΕ. Αλλωστε ζωηρή είναι η συζήτηση για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, όπως της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας, με τις δυνάμεις του Κόμματος να μοιράζουν τα αντίστοιχα φυλλάδια, να προβάλλουν τις θέσεις του ΚΚΕ που μπορούν να δώσουν ουσιαστική ανάσα στις λαϊκές οικογένειες.

Ταυτόχρονα αναδεικνύουν την ανάγκη να μην υπάρχει καμιά προσμονή από τα αστικά κόμματα που, όπως φάνηκε και στη ΔΕΘ, διαγωνίζονται για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τη «σταθερότητα» που μεταφράζεται σε αστάθεια διαρκείας για τον λαό, αλλά αντίθετα οι εργαζόμενοι και η νεολαία να δυναμώσουν τον αγώνα στο πλάι των κομμουνιστών για να πληρώσει το κεφάλαιο τα σπασμένα. Σε αυτό το πλαίσιο υπογραμμίζεται η σημασία της αγωνιστικής κλιμάκωσης εκ μέρους του λαϊκού κινήματος με την πανελλαδική απεργία στις 9 Νοέμβρη.

Πλάι στην παραπάνω δραστηριότητα τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αττική κάνουν τη νύχτα μέρα ώστε με κάθε τρόπο, με εξορμήσεις και περιοδείες το κάλεσμα για το Φεστιβάλ να φτάσει παντού, η μαζικότητα και η επιτυχία του να αποτελέσουν ξεχωριστό μήνυμα ανάτασης και αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΛΥΦΑΔΑ
Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε για το μεγάλο φεστιβαλικό ραντεβού έχει ξεκινήσει και κάθε ώρα που απομένει είναι πολύτιμη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο χώρο του πάρκου «Τρίτση» (2015-09-29 00:00:00.0)
Ο λαός να περιφρουρήσει το δημόσιο - δωρεάν χαρακτήρα του (2013-04-28 00:00:00.0)
Το «πάρκο Τρίτση» είναι λαϊκή περιουσία (2013-04-24 00:00:00.0)
Ποιοι αγωνιούν για τον παλμό της νεολαίας (2012-08-25 00:00:00.0)
Ανοίγει αύριο τις πύλες του (2011-09-14 00:00:00.0)
Ανοίγει αύριο τις πύλες του (2010-09-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ