Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 - Κυριακή 7 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Συλλαλητήριο για τη ΔΕΘ το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στη ΧΑΝΘ

Χαιρετίζει όλα τα σωματεία που κινητοποιούνται και καλεί σε συντονισμό και αλληλεγγύη

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους που το τελευταίο διάστημα έχουν επιλέξει τον δρόμο του αγώνα, βρίσκονται σε μεγάλες κινητοποιήσεις για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και μπροστά στη ΔΕΘ καλεί σε συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Με ανακοίνωσή της αναφέρεται στους χώρους δουλειάς στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και αναδεικνύει την ανάγκη να δυναμώσει η αλληλεγγύη και να συντονιστεί ο αγώνας σε ένα μεγάλο μέτωπο ενάντια στην ενιαία επίθεση εργοδοτών και κυβερνήσεων («ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», ΟΑΣΘ, «e-food», «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ», «ΠΥΡΑΜΙΣ»).

Χαιρετίζει επίσης τα δεκάδες εργατικά σωματεία, τους εργαζόμενους που από την πρώτη στιγμή έδειξαν την γνήσια ταξική αλληλεγγύη σε όλους αυτούς τους αγώνες, βρέθηκαν στο πλάι των απεργών σε κάθε χώρο δουλειάς. Και σημειώνει: «Τώρα είναι η ώρα το ποτάμι να φουσκώσει, να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα ένας για όλους και όλοι για έναν.

Παίρνουμε παράδειγμα από όσους δεν σκύβουν το κεφάλι, επιλέγουν τον δρόμο της πάλης για τα δίκια τους. Παλεύουμε για να συναντηθούν όλοι αυτοί οι αγώνες, να προκύψουν νέοι σε άλλους χώρους δουλειάς, να μετατραπεί η οργή και η αγανάκτηση σε μέτωπο ενάντια στην ενιαία επίθεση εργοδοτών και κυβερνήσεων.

Μπροστά στη ΔΕΘ, δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, παλεύουμε για συντονισμό των σωματείων και εργαζομένων, για να μην πληρώσει και πάλι ο λαός. Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, όλους τους εργαζόμενους της περιοχής στο μεγάλο συλλαλητήριο, το Σάββατο 10/9, στην πλατεία ΧΑΝΘ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ