Τετάρτη 22 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καλοκαιρινές συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Πάντα σε εγρήγορση, ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει ξεκινήσει την καθιερωμένη συναυλιακή καλοκαιρινή του βόλτα! Η αρχή έγινε από την Πάτρα και την Πετρούπολη και ακολουθούν συναυλίες:

Τετάρτη 29 Ιούνη, Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 14 Ιούλη, Δημοτικό θέατρο Ν. Ιωνίας στον Βόλο

Σάββατο 23 Ιούλη, Κάστρο Καράμπαμπα στη Χαλκίδα

Τετάρτη 3 Αυγούστου, Αρχαίο θέατρο Δίον.

Η συνταγή είναι σίγουρη και πετυχημένη: Ο Βασίλης στη σκηνή θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια. Και από κάτω θα μαζευτούμε όλοι - μικροί και μεγάλοι - και θα γίνουμε ένα. Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία, που συγκινεί γενιές και γενιές και μια πορεία με αμέτρητους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες, μια πορεία που έχει σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Και φέτος το καλοκαίρι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας χαρίσει μοναδικές συναυλίες. Θα βουτήξει για χάρη μας στην ατέλειωτη δισκογραφία του και θα διαλέξει να μας τραγουδήσει τα «διαμάντια», τα τραγούδια «σταθμούς» και όλα τα αγαπημένα του/μας.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org