Τρίτη 7 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα άνεργη για ανεξόφλητο ποσό 149 ευρώ...

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα άφησαν άνεργη η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ για ανεξόφλητο ποσό 149 ευρώ... Το γεγονός γνωστοποίησε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, στο οποίο κατέφυγε η άνεργη για να ζητήσει στήριξη.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΕΚ Ιωαννίνων αναφέρει ότι η διακοπή της παροχής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ έγινε την Παρασκευή 3/6 και αφορούσε λογαριασμό κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ αξίας 152 ευρώ, που ενσωματώνει προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό αξίας 149 ευρώ!

«Η διακοπή του ρεύματος πραγματοποιήθηκε ημέρα Παρασκευή, για να τιμωρηθεί η άνεργη μένοντας όλο το Σαββατοκύριακο χωρίς ρεύμα και χωρίς τη δυνατότητα επικοινωνίας και διακανονισμού με τη ΔΕΗ», επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο και απαιτεί: «Καμία διακοπή ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους λογαριασμούς, διαγραφή χρεών για τα εργατικά - λαϊκά νοικοκυριά και τους επαγγελματίες».

Το Εργατικό Κέντρο καλεί σε οργάνωση και συλλογική διεκδίκηση μέσα από τα σωματεία, καθώς «η αναμονή των όποιων κυβερνητικών μέτρων για την "ανακούφιση" του λαού από τη μια καλλιεργεί τη λογική πόσα θα χάσουμε και από την άλλη μας γυρίζει κυριολεκτικά δεκαετίες πίσω, στο "σκοτάδι", παρά τη ραγδαία εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ