Παρασκευή 6 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις - συζητήσεις των Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες:

  • Αύριο Σάββατο

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Α' Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τη θέση του ΚΚΕ, στην πλατεία Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Διονύσου και Βόρειων Χωριών Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στον Αγιο Στέφανο, στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα. Θα μιλήσει ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Βόρειου Τομέα Αττικής.

  • Την Τετάρτη 11 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Γαρδένιας με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Παράλληλα πραγματοποιούνται βιβλιοπαρουσιάσεις με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"»:

  • Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. στο θεατράκι του δημαρχείου Χολαργού - Παπάγου, με ομιλητή τον Χρήστο Μουλό, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

  • Αύριο Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ. στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με ομιλητή τον Κώστα Μπορμπότη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης αύριο, οι ΚΟ Ηλιούπολης πραγματοποιούν στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Παραθύρα (Αγια Μαύρα) εκδήλωση παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Οι γυναίκες από την αστική Γαλλική Επανάσταση στην Παρισινή Κομμούνα», που επιμελήθηκε το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών. Την παρουσίαση θα κάνει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ