Τετάρτη 5 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Δράση στη σκιά των κρουσμάτων

Με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα την αγωνία σε ομάδες και διοργανωτές, στο «ποδαρικό» της Super League 1 για το νέο έτος, με τη διεξαγωγή της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής, δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Η Λιγκα οριστικοποίησε την αναβολή των προγραμματισμένων για σήμερα αναμετρήσεων ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και Ατρόμητος - Βόλος, λόγω της σωρείας κρουσμάτων που χτύπησαν τις ομάδες του Αγρινίου και του Περιστερίου: Μέχρι χτες ο Παναιτωλικός μετρούσε 13 θετικά κρούσματα και ο Ατρόμητος 11, τα περισσότερα εκ των οποίων και στους δύο ήταν μεταξύ των παικτών, ξεπερνώντας τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό (7) που ορίζουν οι κανονισμοί της Λίγκας προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων αναμένεται να οριστούν από τη διοργανώτρια αρχή το επόμενο διάστημα.

Ο αριθμός των αγώνων πρωταθλήματος που έχουν αναβληθεί έχει φτάσει πλέον τους 5, καθώς προηγήθηκε η αναβολή των αναμετρήσεων του Απόλλωνα Σμύρνης με Παναθηναϊκό, Bόλο και ΟΦΗ, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ριζούπολης.

Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - Αρης

Από τα σημερινά ματς της 16ης αγωνιστικής που αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου το αποτέλεσμα θα έχει μεγάλη κρισιμότητα στη μάχη της πρώτης τετράδας. Πάντως και αυτή η αναμέτρηση θα γίνει στη σκιά του κορονοϊού, με τον Αρη να μετράει 6 κρούσματα και να καταθέτει χτες αίτημα αναβολής, το οποίο απέρριψε η Λίγκα.

Κατά τ' άλλα ξεχωρίζει η επικίνδυνη «έξοδος» της 2ης ΑΕΚ στη Φθιώτιδα όπου θα αντιμετωπίσει στη Λαμία, ενώ ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Ριζούπολη. Αναλυτικά:

Λαμία - ΑΕΚ (17.15 - Cosmote Sport 3), Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός (19.30 - Cosmote Sport 2), Παναθηναϊκός - Αρης (21.30 - Cosmote Sport 1).

Νικηφόρο «ποδαρικό» για ΠΑΣ και Αστέρα

Πολύτιμες εντός έδρας νίκες πέτυχαν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης στις χτεσινές αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΣ νίκησε 1-0 τον Ιωνικό (Περέα 51') και ανέβηκε ξανά στην 4η θέση, ο δε Αστέρας επίσης 1-0 τον ΟΦΗ (Ριέρα 38'), με τους Αρκάδες να ανεβαίνουν βαθμολογικά και τους Κρητικούς να χάνουν έδαφος στη μάχη της πεντάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ