Σάββατο 16 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Κρίσιμο τεστ

Το κρισιμότερο τεστ ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Βιέννη αποτελεί για τους Ελληνες αθλητές-τριες το 17ο Πανελλήνιο Ρρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί και σήμερα και αύριο στο ΣΕΦ. Από τα αποτελέσματα των αγώνων θα προκύψει και η Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (1-3 του Μάρτη). Σε δηλώσεις του ο αρχιπροπονητής Οδυσσέας Παπατώλης διευκρίνισε ότι η πλειοψηφία των αθλητών που αγωνίζονται στο κλειστό στίβου θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση. «Το φετινό πρωτάθλημα αποτελεί το πρώτο και βασικό κριτήριο για τη συγκρότηση της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Βιέννη. Και αυτό γιατί εξυπηρετεί και ημερολογιακά τους αθλητές στην προετοιμασίας τους». Ετσι λοιπόν οι αθλητές-τριες που θα συμμετάσχουν έχουν τριπλό στόχο, αφού εκτός της διάκρισης και το τεστάρισμα της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκονται, θα προσπαθήσουν να πιάσουν και τα όρια για το Ευρωπαϊκό. Αναφερόμενος στη διοργάνωση ο πρωταθλητής του μήκους Κώστας Κουκοδήμος τόνισε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό και πλέον προετοιμάζεται για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού και ανοιχτού. Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΤ-1 και τις δυο μέρες από τις 19.00 έως τις 21.00 οπότε θα διεξάγονται οι ημιτελικοί και τελικοί.

Κανονικά θα λάβει μέρος και η Νίκη Ξάνθου χωρίς ωστόσο όμως να έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα στο δικέφαλο. Η ίδια δηλώνει ότι αρχικά θα πάρει μέρος στον προκριματικό και εάν νιώσει σφίξιμο θα αποχωρήσει.

Στο πρωτάθλημα αναμένεται να λάβουν μέρος οι:

ΑΝΔΡΕΣ: Παυλακάκης, Παπαδιάς, Γκαβέλας (60μ), Γκούσης, Δημότσιος (200μ 400μ), Στρουμπάκος (1500μ) Παπακώστας (Υψος), Τσαταλός (Επί Κοντώ), Κουκοδήμος, Μακρινικόλας, Φιλίνδρας (μήκος), Τσιάμης (τριπλούν), Κόλλιας (σφαιροβολία).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Κοκλώνη, Κόρδα, Πανταλέων (60μ), Βαρσαμίδου, Μπουντά (200μ), Παπαδοπούλου, Φιλάνδρα (800μ), Κουταλά, Δαγκλή (1500μ), Ρεντούμη, Ταμπάκη, Νεσούδη (60μ εμπόδια), Χοτοκουρίδου, Συροπούλου (ύψος), Τσιλιγκίρη, Ιακωβίδου, Πρεζεράκου, Εμμανουήλ (επί κοντώ), Δεβετζή, Μάρκου, Καφετζή (τριπλούν), Τερζόγλου (σφαιροβολία).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ