Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη 14/12:

-- Στις 6 μ.μ., στο καφέ «Παυσίλυπο», η ΤΕ Καρδίτσας πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων, οργανώνει εκδήλωση η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη 1.30 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην ταβέρνα «Ελάτρεια» (διασταύρωση Ωρωπού) θα γίνει συζήτηση για το κόστος παραγωγής και την οργάνωση του αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων. Θα παραβρεθεί ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη 15/12:

Παρουσιάσεις του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ οργανώνονται ως εξής:

-- Η ΤΕ Ηλείας καλεί στον Πύργο, στο κτίριο του πρώην ΤΕΙ, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στην Ηγουμενίτσα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης.

-- Στη Λευκάδα, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Την Πέμπτη 16 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης πραγματοποιεί εκδήλωση η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς.

Την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ. στον Πύργο στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΑΕΙ (κτίριο πρώην ΤΕΙ) πραγματοποιούν εκδήλωση οι ΚΟΒ Πύργου, Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας.

-- Το Σάββατο 18 Δεκέμβρη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα ΟΑΕΔ στο Στρατώνι, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στα Μεταλλεία Κασσάνδρας - Στο προσκήνιο οι ανάγκες των μεταλλωρύχων και του λαού» διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Μεταλλείων Χαλκιδικής του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ