Τρίτη 30 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
SUPER LEAGUE 1
Το γνωστό ίδιο έργο

Τα όσα συνέβησαν σε εξωαγωνιστικό επίπεδο σημάδεψαν την 11η αγωνιστική της Super League 1, όπου παίχτηκε ξανά το γνωστό έργο της βίας των οπαδών και της κόντρας συμφερόντων, με αφορμή και τις διαιτητικές αποφάσεις.

Στην Τούμπα κατά το ΠΑΟΚ - Αρης σημειώθηκαν σοβαρά έκτροπα στις καθυστερήσεις, όταν μερίδα οπαδών των γηπεδούχων μετά από καταιγισμό ρίψης αντικειμένων και φωτοβολίδων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης διακόπηκε για μία ώρα, ενώ οι συμπλοκές οπαδών και αστυνομίας οδήγησαν σε 4 συλλήψεις. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε με απόφαση του Σκοτσέζου διαιτητή Ρ. Μάιντεν και αφού οι οπαδοί είχαν αποχωρήσει από τις εξέδρες.

Παράλληλα ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον θάνατο 45χρονου οπαδού έξω από το γήπεδο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ενώ σε εξέλιξη είναι και αστυνομική έρευνα για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Για μία ακόμα αγωνιστική υπήρξε επίσης αμφισβήτηση των διαιτητικών αποφάσεων, με τις ΠΑΕ Βόλος και Ιωνικός να εκδίδουν σκληρές ανακοινώσεις κατά των διαιτητικών οργάνων και των αρμοδίων του ποδοσφαίρου.

Ξεχώρισαν οι «κιτρινόμαυροι» και ο Αστέρας

Στο αγωνιστικό μέρος ξεχώρισε η μεγάλη νίκη του Αρη στο ντέρμπι της Τούμπας, 1-0 τον ΠΑΟΚ με γκολ του Μαντσίνι στο 41'. Επίσης το «διπλό» με ανατροπή της ΑΕΚ στα Γιάννενα, 2-1 τον ΠΑΣ (Αμραμπάτ 9', Σάκχοφ 90' - Εραμούσπε 5'). Τέλος, ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε του Ατρόμητου: 6-2 το τελικό σκορ υπέρ των Αρκάδων (Σόνι 7', 41', Ριέρα 20', 92', Ρίτζιτς 65', 67' - Μουνίθ 45'+, Κουλούρης 84').

  • Αλλα αποτελέσματα: Ολυμπιακός - Βόλος 2-1, ΟΦΗ - Ιωνικός 2-1, Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-0, Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0.
  • Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 29, ΑΕΚ 23, ΠΑΟΚ 19, ΟΦΗ 18, Παναθηναϊκός 17, ΠΑΣ Γιάννινα 16, Αρης 14, Βόλος 14, Αστέρας Τρίπολης 13, Ιωνικός 10, Λαμία 10, Παναιτωλικός 8, Απόλλων Σμύρνης 7, Ατρόμητος 6.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ