Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εκδηλώσεις σε σχολές της Αθήνας

Μπροστά στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, Οργανώσεις της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ προγραμματίζουν αύριο και μεθαύριο τις εξής εκδηλώσεις:

- Η ΤΟ Φιλοσοφικής αύριο Πέμπτη στις 17.30 στο αίθριο. Θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου, Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - Ερευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 12 Νοέμβρη

- Η ΤΟ ΕΜΠ στις 14.30 στο Αμφιθέατρο 2 (Νέα Κτίρια Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ). Θα μιλήσει ο Ιάσονας Φανός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ και Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ ΦΜΣ στις 15.00 στο Αμφιθέατρο 21 (Μαθηματικό). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ Πανεπιστημίου Πειραιά στις 12.30 στην Αίθουσα 101. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαγνήσαλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ ΑΣΟΕΕ στις 17.00 στο Αμφιθέατρο Β. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ Γεωπονικού στις 14.00 έξω από τα πράσινα αμφιθέατρα. Θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

- Η ΤΟ Υγείας στις 14.00 στο άγαλμα του Ιπποκράτη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γκιώνης, Γραμματέας της ΤΟ Υγείας της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ Μηχανικών - ΣΕΤ - ΑΣΠΑΙΤΕ στις 13.00 στο Αμφιθέατρο Α011 της Π2 του ΠΑΔΑ. Θα μιλήσει ο Σωκράτης Μπουντόλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ ΣΕΥΠ - ΣΔΟΚΕ - ΣΕΤΠ στις 17.00 στο αμφιθέατρο της ΣΑΕΤ (κτίριο Κ16). Θα μιλήσει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ Παντείου στις 18.00 στον κήπο της Παντείου. Θα μιλήσει η Βικτωρία Κούτση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ

- Η ΤΟ ΝΟΠΕ στις 12.00 στην Αίθουσα 307 ΜΘΕ. Θα μιλήσει ο Αντώνης Μοχιανάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ