Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΟΚ 1-2
Πέταξε... στην κορυφή του ομίλου

Στην κορυφή του 4ου ομίλου στο Confercne League ...πέταξε ο ΠΑΟΚ μετά την πολύτιμη νίκη στη Δανία επί της Κοπεγχάγης με 2-1 για την 3η αγωνιστική, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο αλλά και στη μάχη για την πρώτη θέση (που στέλνει απευθείας στους «16»). Κόντρα στην ομάδα της Δανίας οι «ασπρόμαυροι» κυριάρχησαν πλήρως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή αφού οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Γκραμπάρα (χέρι εκτός περιοχής). Παίρνοντας τα ηνία στην κατοχή της μπάλας και πιέζοντας αρκετά επιθετικά, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Σίντκλεϊ (19') και Ζίβκοβιτς (38'), έχασε ευκαιρίες για κάτι περισσότερο, ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι το 70', ωστόσο στη συνέχεια οι ρυθμοί έπεσαν, με τον τεχνικό της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, να προβαίνει σε αλλαγές βασικών παικτών ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ετσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρία να αντιδράσουν και να πιέσουν, με αποτέλεσμα να μειώσουν το σκορ αρχικά (Μπιέλ 80'), ενώ έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Λεράγκερ (85') την οποία αποσόβησε ο Πασχαλάκης.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Ανκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74' Λάερτ), Λεράγκερ, Μπόλντουρσον (46' Σινγκ, 84' Χόιλουντ), Μπιέλ, Μπόβινγκ (11' Γιόνσον), Βιντ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74' Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Σβαμπ (65' Ελ Καντουρί), Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (74' Αουγκούστο), Μιτρίτσα (87' Μουργκ), Σφιντέρσκι (84' Ακπομ).

  • Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ (3 αγ.) 7, Κοπεγχάγη (3 αγ.) 6, Σλόβαν (2 αγ.) 1, Λίνκολν (2 αγ.) 0.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ