Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΠΑΟΚ
Ψάχνει αντίδραση στη Δανία

Επιδιώκοντας να βγάλει αντίδραση μετά το στραβοπάτημα με τον Βόλο στην Τούμπα (4-4) και χωρίς να έχει περιθώρια απωλειών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε την Κοπεγχάγη στη Δανία για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Conference League (19.45 - Cosmote Sport 3). Μετά τη χαμένη ευκαιρία να αποσπαστούν στη βαθμολογία του ομίλου την προηγούμενη αγωνιστική, με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Σλόβαν, οι Θεσσαλονικείς θέλουν νίκη απόψε προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης, αποφεύγοντας σχετικά μπλεξίματα στη συνέχεια του ομίλου.

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα του ματς με την πρωτοπόρο του ομίλου Κοπεγχάγη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του προσπάθησαν μετά τον αγώνα με τον Βόλο να διαχειριστούν την κατάσταση στον τομέα της ψυχολογίας, όπως και να επισημάνουν τα λάθη των παικτών στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Η διατήρηση της συγκέντρωσης και ενός σταθερού επιπέδου στην απόδοση ήταν αυτό στο οποίο στάθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στη Δανία, ενώ σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του Σίντκλεϊ στη δράση, ενώ δεν θα αγωνιστούν ούτε απόψε οι τραυματίες Κούρτιτς και Κρέσπο.

  • Για τον ίδιο όμιλο, επίσης απόψε, η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ (19.45) και αναμένεται να φτάσει στη νίκη.
  • Η βαθμολογία: Κοπεγχάγη 6, ΠΑΟΚ 4, Σλόβαν 1, Λίνκολν 0.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ