Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Πρεμιέρα σε ρόλο φαβορί για τον Ολυμπιακό, απαντήσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ

Eurokinissi Sports

Σε νικηφόρο ξεκίνημα στον 4ο όμιλο του Europa League στοχεύει ο Ολυμπιακός απόψε (22.00 - Cosmote Sport 2) υποδεχόμενος στο Φάληρο την Αντβέρπ, θεωρητικά τον «αδύναμο κρίκο» του ομίλου. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους Βέλγους και να πάνε από καλή βαθμολογικά θέση στη σαφώς πιο δύσκολη συνέχεια στη διοργάνωση, με αντιπάλους την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και τη Φενερμπαχτσέ, παράλληλα δε να αφήσουν πίσω τους την γκέλα στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Για να γίνουν πράξη αυτά, όπως επεσήμαναν όλοι στην ομάδα τις τελευταίες μέρες, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έκανε την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο και να βελτιώσει κατά πολύ την αγωνιστική του εικόνα.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έδειξε μεν αισιόδοξος για νίκη επί της Αντβέρπ, ωστόσο στάθηκε και στα όσα πρέπει να διορθωθούν σε σχέση με την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Ζήτησε συγκεκριμένα από τους παίκτες του μεγαλύτερη συγκέντρωση στα τελειώματα, προκειμένου να αξιοποιούνται οι ευκαιρίες. Για τον αποψινό αγώνα ο Πορτογάλος κόουτς δεν έχει στη διάθεσή του τον Μασούρα, ο οποίος θεωρήθηκε ανέτοιμος μετά τη θλάση που υπέστη, ενώ αργά χτες το βράδυ θα κρινόταν η συμμετοχή του Ανδρούτσου, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στο άλλο αποψινό ματς του ομίλου η Αϊντραχτ υποδέχεται στη Φρανκφούρτη τη Φενερμπαχτσέ (22.00 - Cosmote Sport 4).

Ψάχνει αντίδραση στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ

Θέλοντας να δώσει απαντήσεις και κυρίως να δείξει αντίδραση μετά την ήττα - σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στο Γιβραλτάρ με τη Λίνκολν για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του νεοσύστατου Europa Conference League (19.45 - Cosmote Sport 3).

Κόντρα στους ημι-επαγγελματίες παίκτες της Λίνκολν οι Θεσσαλονικείς επιδιώκουν αγωνιστική και κυρίως ψυχολογική ανασύνταξη δυνάμεων μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Αισιόδοξος δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, ζητώντας από τους παίκτες του να δείξουν περισσότερη συγκέντρωση στο παιχνίδι και να έχουν πιο καθαρό μυαλό, να περιορίσουν τα λάθη και να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα προκειμένου να βάλουν τις προϋποθέσεις για τη νίκη στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων στον όμιλο. Για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχτηκε ότι είναι άσχημο να ξεκινάς με ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο επεσήμανε ότι πρακτικά η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της «αρχής της αρχής» και χρειάζεται τον χρόνο της.

Από την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» που ταξίδεψε στο Γιβραλτάρ απουσιάζουν ο Ντάγκλας Αουγκούστο, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που θεωρήθηκε ανέτοιμος.

  • Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλόβαν Μπρατισλάβας φιλοξενεί την Κοπεγχάγη (19.45 - Cosmote Sport 8).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ