Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE
Επιβλητική η Μπάγερν στη Βαρκελώνη

Copyright 2021 The Associated

Η επιβλητική εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα και η μεγάλη έκπληξη από τη Γιανγκ Μπόις με θύμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν ανάμεσα στους πρώτους αγώνες της φάσης των ομίλων στο φετινό Champions League.

Στο «Καμπ Νου» το ντέρμπι του 5ου ομίλου ήταν μόνο κατ' όνομα τέτοιο, καθώς η Μπάγερν νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία και σκορ 3-0 την Μπαρτσελόνα των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων. Πρωταγωνιστής ο Λεβαντόφσκι με δύο γκολ (58', 84'), ενώ είχε ανοίξει το σκορ ο Μίλερ (34'). Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα έμειναν στο 0-0.

Για τον 6ο όμιλο, στην Ελβετία η Γιανγκ Μπόις πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή και νίκη σε βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 από 0-1. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 13', οι γηπεδούχοι όμως «έκλεψαν» τη νίκη με γκολ των Μούμι (66') και Σιεμπατσέου (95'). Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Βιγιαρεάλ και Αταλάντα έμειναν στο 2-2 μετά από συναρπαστικό αγώνα.

Αλλα αποτελέσματα: Για τον 7ο όμιλο, Σεβίλη - Σάλτσμπουργκ 1-1 και Λιλ - Βόλφσμπουργκ 0-0. Για τον 8ο όμιλο, Τσέλσι - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-0 και Μάλμε - Γιουβέντους 0-3.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ