Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2021 - Κυριακή 12 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Καλεί σε σύσκεψη σωματεία και ενώσεις αυτοαπασχολούμενων

Την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων

Σύσκεψη για την οργάνωση της πάλης των φτωχών αυτοαπασχολούμενων διοργανώνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, καλώντας τα ΔΣ των τοπικών εμπορικών συλλόγων και ενώσεων καθώς και των κλαδικών σωματείων να δώσουν το «παρών», ώστε να προγραμματιστούν αγωνιστικές πρωτοβουλίες, για την προστασία της υγείας μας και του εισοδήματος.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1 και Κάνιγγος, 2ος όροφος).

«Τα προβλήματά μας συσσωρεύτηκαν. Η πολιτική της κυβέρνησης είναι υπεύθυνη για την αβεβαιότητα και την απόγνωση που βρίσκονται χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι. Η υγεία μας παίζεται καθημερινά κορόνα γράμματα, τα χρέη έχουν μετατραπεί σε θηλιά, η ακρίβεια αγκαλιάζει όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας, καθώς οι ανατιμήσεις σε πρώτες ύλες, σε τιμολόγια, σε είδη πρώτης ανάγκης είναι εξωφρενικές και μεγαλώνουν τα ήδη φουσκωμένα έξοδά μας», αναφέρει η ΟΒΣΑ καλώντας τα Σωματεία να προετοιμάσουν την αποφασιστική, μαζική και μαχητική τους απάντηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ