Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Συνεχίζεται η πλατιά λαϊκή αλληλεγγύη

Σε νέα διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας προχώρησε χτες το Στέκι Αγώνα και Αλληλεγγύης της Στροφυλιάς, συνεχίζοντας να προσφέρει απλόχερα αλληλεγγύη και στήριξη στον λαό της περιοχής.

Η λειτουργία των δύο Κέντρων Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων στη Στροφυλιά και την Ιστιαία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, όπως με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και η έκφραση πλατιάς αλληλεγγύης από τους εργαζόμενους και τον λαό σε ολόκληρη τη χώρα.

Χτες έγινε διανομή προϊόντων στη Λίμνη, τα οποία μοιράστηκαν από σπίτι σε σπίτι. Οι διανομές προϊόντων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, καθώς σχεδόν καθημερινά στα δύο Στέκια Αγώνα και Αλληλεγγύης καταφτάνουν αποστολές με είδη πρώτης ανάγκης από διάφορες περιοχές της χώρας.

Την ίδια στιγμή, στα δύο Στέκια γίνονται καθημερινά επαφές εκπροσώπων των Επιτροπών Αγώνα που έχουν στηθεί στα χωριά, προκειμένου να σχεδιαστούν τα επόμενα βήματα του αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων του ψηφίσματος που εγκρίθηκε στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Στροφυλιάς, καθώς και για την οργάνωση της συναυλίας - κινητοποίησης που προγραμματίζεται για τα μέσα Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ