Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ ανά την Ελλάδα.

Στις Σέρρες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν προφεστιβαλική εκδήλωση αύριο, Σάββατο 21 Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο πίσω από το δημαρχείο, στο Ροδολίβος, στις 8.30 μ.μ.

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: Μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι για τα 95 χρόνια από τη γέννησή του, με την Κική και τον Τίμο Σιρλαντζή και λαϊκό - ρεμπέτικο πρόγραμμα με τους Πέτρο Ζώτο και Οδυσσέα Μαυρομάτη. Θα υπάρχουν ακόμα έκθεση φωτογραφικού και αρχειακού υλικού, έκθεση βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής», ενώ θα συγκεντρώνονται και είδη πρώτης ανάγκης - ρουχισμού για τους πυρόπληκτους στις πληγείσες περιοχές.

Αντίστοιχα, η Οργάνωση Φωκίδας της ΚΝΕ οργανώνει εκδηλώσεις την Κυριακή 22 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί, θα γίνει πεζοπορία στην Μπαρουτοσπηλιά, με σημείο συνάντησης την Αγ. Παρασκευή στη Λιλαία (συμμετοχές στα τηλ. 6980.289.009 - Ιωάννα και 6972.590.560 - Νίκος).

Την ίδια μέρα στις 8 μ.μ. θα γίνει στον Πολύδροσο σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον...» και στις 9.30 μ.μ. θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ