Σάββατο 24 Ιούλη 2021 - Κυριακή 25 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ξεκινάει το ταξίδι του σε ολόκληρη τη χώρα

«Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς - Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό»

Με αυτό το σύνθημα, το Φεστιβάλ στέλνει μήνυμα ελπίδας και αντοχής για τις μάχες που έχει μπροστά της η νεολαία. «Μιλάει» σε κάθε νέο και νέα που προβληματίζεται για το «τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα» και δίνει απάντηση ότι ναι, σήμερα μπορούμε να ζούμε καλύτερα. Στέλνει μήνυμα - οδηγό για τη δράση, για την αδιάκοπη πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες, για το πραγματικά νέο και καινοτόμο που βρίσκεται στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Στέλνει μήνυμα ότι υπάρχει η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, με τις δυνατότητες και τα μέσα της παραγωγής στα χέρια του λαού και αξίζει να παλέψει τολμηρά και η νεολαία γι' αυτή. Γιατί η ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση, στον αγώνα, στην ταξική πάλη!

Με αυτό το σύνθημα, λοιπόν, θα ντυθούν δεκάδες πόλεις της χώρας, στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στέλνοντας δυνατά τα μηνύματα. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πολιτικές ομιλίες, αλλά και πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, στέκια, συζητήσεις, εκθέσεις, αφιερώματα κ.λπ.

Το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» βάζει πλώρη για το ταξίδι του, για τη συνάντησή του με τη νεολαία σε όλη τη χώρα.

Θα κορυφωθεί με τις εκδηλώσεις στην Αθήνα, στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον στις 23, 24 και 25 Σεπτέμβρη. Στις 25 Σεπτέμβρη χαιρετισμό στο Φεστιβάλ θα απευθύνει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.


Στη Θεσσαλονίκη, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Σεπτέμβρη, σε νέο χώρο, στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Από αύριο η κορύφωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα(22/9/2021)
Προσαγωγές για να σταματήσουν την προπαγάνδιση του Φεστιβάλ!(9/9/2021)
Να αναδείξουμε σε περισσότερους νέους και νέες ότι ο σοσιαλισμός είναι η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας(31/7/2021)
«Ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα(15/8/2014)
Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις στο πάρκο «Τρίτση»(19/9/2013)
Διήμερες εκδηλώσεις κορύφωσης(13/9/2000)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org