Με το σύνθημα: «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Η εκμετάλλευση δεν "διευθετείται" - Καταργείται! Με το ΚΚΕ περνάμε στην αντεπίθεση»
Αύριο Παρασκευή:
-- Στις 7 μ.μ., στην Καισαριανή, στο Σκοπευτήριο, με ομιλήτρια την Κανέλλα Γεωργοπούλου, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής.
Το Σάββατο 5 Ιούνη:
-- Στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), οι ΚΟΒ στην «Intracom» καλούν σε σύσκεψη με ομιλητή τον Ηλία Τσιμπουκάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.
-- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην πλατεία Τζιτζιφιών, με ομιλήτρια την Στέλλα Βαλαβάνη, μέλος της ΤΕ Νότιου Τομέα.
Την Κυριακή 6 Ιούνη:
-- Στις 7 μ.μ., στη Δάφνη, στην πλατεία 25ης Μαρτίου (Τσαλαγανίδη), θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.
-- Στις 7 μ.μ., στο Ζεφύρι (Πάρκο Λιάρος, Θεατράκι), θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
-- Στις 7 μ.μ., στον αίθριο χώρο της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241), η ΤΟ Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Νομοθεσία - έκτρωμα της κυβέρνησης για τα Εργασιακά: Σύγχρονη νομοθεσία ή σύγχρονη σκλαβιά για την εργαζόμενη γυναίκα». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ.
Ανοιχτές εκδηλώσεις ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα, με τίτλο «Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή», προγραμματίζει η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ:
Αύριο Παρασκευή:
-- Στις 7 μ.μ., στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο μπροστά από το 4ο - 5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, με ομιλήτρια την Δήμητρα Χατζή, στέλεχος του ΚΚΕ.
-- Στις 7 μ.μ., στο προαύλιο της Κοινότητας Χορτιάτη, με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.