Τετάρτη 26 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ. στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και στις 6 μ.μ. σε επισιτιστικά μαγαζιά της Αμφιάλης, επί της οδού Π. Φύσσα και στο πάρκο Σελεπίτσαρι, με επικεφαλής τον Γιώργο Καλαμαρά, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί τα γραφεία της Alpha Bank στη Λ. Αθηνών 105, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ. η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί τα γραφεία της Alpha Bank στη Λ. Συγγρού 54, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ. ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της «ΦΑΓΕ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 6 π.μ. περιοδεία στα ΕΛΠΕ με επικεφαλής τον Θανάση Κοκονά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Επίσης, εξορμήσεις σε «Coca Cola», «Μπάρμπα Στάθη», ΕΚΜΕ, ΟΣΕ, «HB Body» και «Tosoh», «Χατζόπουλο», στη φαρμακαποθήκη ΑΛΤΣΕΧ, στην «Dust and Cream», στο εργοτάξιο καθαριότητας Ανω Πόλης, στα αμαξοστάσια και τις υπηρεσίες των δήμων Καλαμαριάς, Πυλαίας - Χορτιάτη και Θερμαϊκού, στις επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων «Αλμη» και «Βεζύρογλου» στην Αλεξάνδρεια με τον Σωτήρη Κοτζαμπασόπουλο, μέλος της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Σήμερα Τετάρτη:

-- Η ΚΟΒ Αγίων Θεσσαλίας διοργανώνει σύσκεψη στο καφενείο «Αντάρα», στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Πάνο Τζόκα, μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ, με επικεφαλής τον Θοδωρή Αναπλιώτη, μέλος του ΤΓ Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης, με επικεφαλής την Μαρία Κωστούλα, μέλος του ΤΓ Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στο εργοστάσιο της «Rontis», με επικεφαλής τον Στέλιο Μπάρμπα, μέλος του ΤΓ Λάρισας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org