Πέμπτη 11 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή!

«Οι ευθύνες εργοδοσίας και κυβέρνησης δεν θα μείνουν αναπάντητες», τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση Σωματεία που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας και απευθύνουν σε όλους τους εργαζόμενους κάλεσμα οργάνωσης και αγώνα για την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων τους.

«Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μέτρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία, απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδοσία που μπροστά στο βωμό του κέρδους βλέπουν την προστασία της ζωής και της υγείας μας ως κόστος», σημειώνουν τα Σωματεία. «Μόνο με τη συμμετοχή μας και τους αγώνες μας μπορούμε εμείς που παράγουμε τα κέρδη τους να αναμετρηθούμε καλύτερα με το κράτος και την εργοδοσία. Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί πιο δυνατά η δική μας φωνή. Η φωνή των εργατών, των παραγωγών του πλούτου», τονίζουν και καλούν σε οργάνωση στις γραμμές τους.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν το Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών - Τροφίμων Ν. Αχαΐας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Πάτρας, η Ενωση Εργαζομένων Εργοστασίου «EL-PACK», το Σωματείο Προσωπικού Εργοστασίου GROWN HELLAS CΑN «Ο Αγώνας», ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Πάτρας, το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου Αχαΐας.

Αντίστοιχο κάλεσμα απευθύνει με την αφίσα του το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ