Σάββατο 19 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ωρα Ευρώπης

Τα... καλά τους φοράνε αυτό το Σαββατοκύριακο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη που αγωνίζονται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπελλούχων αντίστοιχα, με σκοπό την πρόκριση στην τετράδα των διοργανώσεών τους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βερολίνο όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Σπαντάου στο πρώτο απ' τα έξι συνολικά ματς στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη φάση των «οκτώ» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολο έργο έχει η Βουλιαγμένη στον πρώτο της αγώνα στους οκτώ του Κυπελλούχων, αφού καλείται να αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο της Νίκαιας την κάτοχο του τίτλου ιταλική Φλωρεντία. Για το ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο της Νίκαιας ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε. «Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης, οπότε αρχικά μετράει η νίκη. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και μια διαφορά τριών γκολ τότε είναι καλοδεχούμενη. Βέβαια, το δυναμικό της αντιπάλου μας είναι τέτοιο που και διαφορά να πάρουμε, δεν κάνουμε ουσιαστικό βήμα πρόκρισης».

  • Το αυριανό παιχνίδι του Εθνικού που φιλοξενεί την Πάτρα (Πειραιάς 11.45 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 2») συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον της «κουτσουρεμένης» 9ης αγωνιστικής. Για το σημερινό πρόγραμμα θα γίνουν τα παιχνίδια: Αρης Θ. - Παναθηναϊκός (Ποσειδώνειο 14.00), Π. Φάληρο - ΠΑΟΚ (Π. Φάληρο 13.45 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 1»), Χανιά - Νηρέας Χαλανδρίου (Χανιά 19.00).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ