Τρίτη 23 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΕUROPEAN CUP
Φουριόζα στα προημιτελικά η ΑΕΚ

Σημαντική πρόκριση στα προημιτελικά του European Cup στο χάντμπολ ανδρών πήρε η ΑΕΚ μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ισχυρής CSM Βουκουρεστίου με 29-23 στον δεύτερο αγώνα για τη φάση των «16». Με τον τρόπο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» ανέτρεψαν την ήττα τους με 28-23 στον πρώτο αγώνα σφραγίζοντας την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που θεωρούνταν εκ των βασικών φαβορί για το τρόπαιο.

Για να φθάσει στην επιτυχία η ΑΕΚ χρειάστηκε το καθοριστικό γκολ του πρωταγωνιστή του αγώνα Χριστόδουλου Μυλωνά 15 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, με το οποίο έφθασε στο πολυπόθητο +8 τη διαφορά, αλλά και την καθοριστική απόκρουση του πορτιέρο της, Τόμας Μπάουερ, στο φινάλε σε σουτ του καλύτερου παίκτη της ρουμανικής ομάδας, Κάμπος (12 γκολ) κρατώντας όρθιους τους γηπεδούχους και την πρόκριση.

ΑΕΚ: Μπάουερ, Αραμπατζής 3, Τζηράς 4, Νικολαΐδης, Χιμένεθ 2, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 7, Πλάθα 3, Φλορίδο 1, Λέμος 2, Παπαδιονυσίου, Νούιτς 1, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 1, Κεδέρης 1, Δομπρής 3.

CSM ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Κρούπα, Τεϊσέιρα 1, Μαζιλέσκου 1, Μιλιτάρου, Ζερεμπιέ, Βάρο, Ρόταρου, Φοτάτσε, Ταρίτα 3, Ουνγκουρεάνου 2, Πρεντράγκοβιτς 4, Μπετσέρου, Νταβίντοβιτς, Νάντες 12, Ονιεβέκουε 1, Μέρλα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ