Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Μαρουσόπουλος και η Βασιλίνα προσφέρουν 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του σ. ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ, μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΝΤΙΝΑΣ ΜΠΑΝΤΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε 60 ευρώ μέσω ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Ελένη Κοτούπα, Κούλα Τσιτσιά, Βάσω Μπακάση

***

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΝΑ εμείς οι σύντροφοί του που σπουδάσαμε και παλέψαμε μαζί στα πανεπιστημιακά έδρανα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ προσφέρουμε το ποσό των 410 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς του, σύντροφο Παύλο και Μαρία, στον αδελφό του, σύντροφο Κώστα, στη γυναίκα του Ζωή και σε όλη την οικογένεια.

  • Στη μνήμη του συναγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΝΑ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

Γιώργος Βάγιας

***

ΦΩΤΟ

Για την αλησμόνητη ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, που «φεύγοντας» μας άφησε ένα τεράστιο κενό, προσφέρω στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης, το ποσό των 50 ευρώ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΤΙΛΑ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα, ξαφνικά και άδικα από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας.

Ντέππυ Κουλούρη


ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ

ΝΤΙΝΑ ΜΠΑΝΤΗ
ΝΤΙΝΑ ΜΠΑΝΤΗ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ