Τρίτη 10 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 50χρονης

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η υπόθεση της δολοφονίας της 50χρονης ημεδαπής που έγινε στην Αγία Βαρβάρα. Η 50χρονη είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο, στις 6/11, στο διαμέρισμα όπου έμενε. Κατηγορούμενοι ως δράστες της ανωτέρω πράξης είναι 15χρονη ημεδαπή, κόρη του θύματος, 16χρονος ημεδαπός και 17χρονος αλλοδαπός. Μετά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας ερεύνησαν το διαμέρισμα και αφαίρεσαν τραπεζική κάρτα ανάληψης του θύματος, την οποία χρησιμοποίησαν λίγο αργότερα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Στις 8/11 η 15χρονη και ο 17χρονος εντοπίστηκαν στην πόλη των Σερρών, από αστυνομικούς και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, καθόσον αρχικά είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν η 15χρονη και ο 17χρονος, ενώ ο 16χρονος αναζητείται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ