Τρίτη 3 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εξετάσεις στο πλέον δύσκολο τεστ

Τις μεγαλύτερες δοκιμασίες του στον 3ο όμιλο του Champions League αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός: Τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι, η πρώτη από τις οποίες διεξάγεται απόψε στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική (22.00 - Cosmote Sport 2).

Απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία είναι όχι απλά φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο αλλά και από τις βασικές υποψήφιες για την κατάκτηση του τροπαίου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επίγνωση του υψηλότατου βαθμού δυσκολίας της αποστολής τους. Μετά την ήττα 2-0 από την Πόρτο όμως, που τους άφησε 3ους στον όμιλο, είναι υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν πριν από τις αναμετρήσεις με την Πόρτο εντός και τη Μαρσέιγ εκτός έδρας, όπου και θα κριθεί η μάχη για τη 2η θέση και την πρόκριση στους «16».

Στην αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Μπουχαλάκης (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις), Καμαρά και Σουντανί (αποθεραπεύτηκαν από τον κορονοϊό). Αντίθετα, έμειναν εκτός ο Μπα (λόγω κορονοϊού) και ο Φορτούνης (μετά από απόφαση του Μαρτίνς).

Στο άλλο ματς του ομίλου για την 3η αγωνιστική, η Πόρτο υποδέχεται τη Μαρσέιγ (22.00 - Cosmote Sport 3).

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: 19.55: Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης (Cosmote Sport 5), Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γκλάντμπαχ (Cosmote Sport 8). 22.00: Αταλάντα - Λίβερπουλ (Cosmote Sport 4), Μίντιλαντ - Αγιαξ (Cosmote Sport 9), Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου (Cosmote Sport 8), Ρεάλ Μαδρίτης - Ιντερ (Cosmote Sport 7).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ