Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Νέο κρούσμα κορονοϊού

Την ύπαρξη δεύτερου κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα επιβεβαίωσε χτες ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση. Το νέο κρούσμα ανιχνεύθηκε μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι «πράσινοι» έπειτα από τη γνωστοποίηση της ύπαρξης του πρώτου κρούσματος, στις αρχές της βδομάδας.

Το πρώτο κρούσμα οδήγησε και στην αναβολή του προγραμματισμένου γι' αυτή τη βδομάδα αγώνα του Παναθηναϊκού στην Αγία Πετρούπολη με αντίπαλο τη Ζενίτ, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Παίκτες και προπονητικό τιμ μπήκαν άμεσα σε καραντίνα από την Τρίτη 27/10 και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψουν στη ρωσική πόλη την επομένη, όπως ήταν προγραμματισμένο. Μετά την ενημέρωση της ΓΓΑ προς την Ευρωλίγκα για την κατάσταση στους «πράσινους», που βάσει και των ελληνικών ιατρικών πρωτοκόλλων έπρεπε να μπουν σε 10ήμερη καραντίνα, η Ευρωλίγκα αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα που αναβάλλεται, καθώς είχε προηγηθεί η αναβολή της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν για την 3η αγωνιστική, εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στη γαλλική ομάδα. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μετά την αλλαγή στον σχετικό κανονισμό της Ευρωλίγκας, έχει οριστεί να διεξαχθεί την 1η Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ