Παρασκευή 23 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να συνεχίσει το σερί

Προερχόμενος από ένα νικηφόρο σερί αγώνων που τον έφερε ψηλά στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας (3-1), ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο απόψε, με αντίπαλο την Μπάγερν στο Μόναχο (21.30 - Novasports 1) για την 5η αγωνιστική. Η αποστολή δεν αναμένεται εύκολη, καθώς η Μπάγερν το τελευταίο διάστημα μετράει τρεις σπουδαίες εκτός έδρας νίκες, με τελευταία αυτή στην Τουρκία επί της Φενερμπαχτσέ. Για τον Ολυμπιακό από την άλλη θα είναι η δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, μετά απ' αυτή επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Στο εξαιρετικό σερί της Μπάγερν στάθηκε στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, εκτιμώντας ότι τα τρία συνεχόμενα αυτά «διπλά» δεν μπορεί να είναι τυχαία, αντίθετα δείχνουν το ανεβασμένο επίπεδο της γερμανικής ομάδας. Ειδική αναφορά έκανε στον συνάδελφό του στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν, τον γνώριμο στο ελληνικό κοινό Αντρέα Τρινκέρι, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή του στην αλλαγή της εικόνας της Μπάγερν. Οσο για τη δική του ομάδα, ο Γ. Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του προσήλωση στο πλάνο και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, απέναντι στις παγίδες που - όπως είπε - κρύβει ο αγώνας.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Χαραλαμπόπουλος, ενώ εκτός έμειναν οι Λαρεντζάκης και Κόνιαρης.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Χίμκι - Μακάμπι Τελ Αβίβ (20.00 - Novasports 3), Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (22.00 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ