Τετάρτη 7 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Με ενδιαφέροντα παιχνίδια η 4η αγωνιστική

Στις αναμετρήσεις των δύο «Δικεφάλων», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πρωτοπόρων σε Α' και Β' όμιλο, αντίστοιχα, καθώς και στην κόντρα στη Νέα Κίο για τον Α' όμιλο μοιράζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην 4η αγωνιστική της Premier ανδρών του χάντμπολ.

Για τον Α' όμιλο η πρώτη της βαθμολογία ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, εκ των συγκατοίκων της δεύτερης θέσης, σε μια τοπική κόντρα που πάντα έχει το δικό της ενδιαφέρον. Για τον ίδιο όμιλο κομβικό για τη μάχη της πρώτης τριάδας είναι το παιχνίδι στη Νέα Κίο όπου ο έτερος συγκάτοικος της 2ης θέσης, Διομήδης Αργους, θα υποδεχθεί τον τέταρτο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Στον Β' όμιλο ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ με στόχο να παραμείνει σε ρόλο οδηγού θα δοκιμαστεί στη Νάουσα κόντρα στον Ζαφειράκη, που ψάχνει να ανέβει βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα

Α' ΟΜΙΛΟΣ: Νέα Κίος, 18.00: Διομήδης Αργους - Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή. Δαΐς, 18.30: ΑΣΕ Δούκα - Σαλαμίνα. Ιωνικού, 20.30: Ιωνικός ΝΦ - ΑΕΚ

Β' ΟΜΙΛΟΣ: Κέρκυρας, 17.00: Φαίακας Κέρκυρας - Φίλιππος Βέροιας. «Κραχτίδης», 18.00: Δράμα - Αερωπός Εδεσσας. Νάουσας, 18.00: Ζαφειράκης Νάουσας - ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org