Τετάρτη 7 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει!... »

Το Σάββατο 10 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ. στον Βόλο

«Η δημιουργία επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν είναι πλέον φήμη, αφού η ΕΠΟ είχε αποστείλει στις οικείες ενώσεις - μέλη της το σχέδιο για τη μετατροπή της Α' Εθνικής σ' επαγγελματική κατηγορία, που θα διαχωρίζεται από τις υπόλοιπες κατηγορίες που παραμένουν ημιεπαγγελματικές και ερασιτεχνικές. Η μετατροπή του ποδοσφαίρου σε καθαρά εμπορική δραστηριότητα είχε ξεκινήσει και πλέον "πού να χωρέσει τ' όνειρο σε κάμαρα δυο πήχες..."».

Με αυτά τα λόγια που περιέχονται στο βιβλίο του Θανάση Βογιατζή «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει!...» και τονίζοντας ότι «η καινούργια αυτή έκδοση της "Σύγχρονης Εποχής" δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το βολιώτικο ποδόσφαιρο, ούτε την ιστορία της ομάδας των Μικρασιατών προσφύγων - της Νίκης Βόλου. Αφορά και την ίδια την ιστορία του εργατικού - λαϊκού κινήματος του Βόλου σε διάστημα σχεδόν 60 χρόνων», η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ και η «Σύγχρονη Εποχή» διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, το Σάββατο 10 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Μεταξουργείου στον Βόλο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Νάσος Μπράτσος, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Θόδωρας Τσαλούχας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Θανάσης Βογιατζής, συγγραφέας του βιβλίου. Γιάννης Κολτσιδόπουλος, μέλος της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Κείμενα θα διαβάσει η Μαρία Καζανίδου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κέλλας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ