Τετάρτη 1 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συνεχίζεται και τον Ιούλη το πρόγραμμα στην αυλή του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36, σταθμός ΗΣΑΠ «Βικτώρια»).

Κάθε Πέμπτη στις 21.00 θα προβάλλεται ταινία.

-- Την Πέμπτη 9 Ιούλη θα προβληθεί ταινία με το εξής θέμα: Ενας άνδρας πέφτει θύμα βίαιου ξυλοδαρμού σε μια ξένη πόλη. Ξυπνάει, έχοντας χάσει τη μνήμη του και ξεκινά την περιπλάνησή του σε έναν άγνωστο κόσμο.

Την Τετάρτη 8 Ιούλη, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση πάνω στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Ξεχωριστό κάλεσμα απευθύνεται για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στα μέλη και τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας της ΚΝΕ, που δουλεύουν πάνω στο θεατρικό έργο «Παραμύθι χωρίς όνομα», με σκοπό να το παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Το έργο αυτό γράφτηκε το 1958 - 1959, ως θεατρική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα, το οποίο ο Καμπανέλλης αγαπούσε από παιδί.

Το Σάββατο 11 Ιούλη, στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία ροκ μουσικής. Το νέο μουσικό σχήμα Perry, Paul and Greg θα παρουσιάσει τη δουλειά του πάνω σε γνωστά και αγαπημένα κομμάτια της κλασικής ροκ μουσικής. Θα παίξουν οι μουσικοί: Παύλος Παπαναστασάτος (κιθάρα, φωνή), Περικλής Μαλακατές (μπάσο, φωνή), Γρηγόρης Νικητάκης (κρουστά).

Παράλληλα, από τις 19.00 θα λειτουργεί στο χώρο της αυλής έκθεση από τις ομάδες φωτογραφίας και photoshop του Στεκιού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8823674


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ