Τετάρτη 24 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΕΗ
«Ανοίγουν» οι κάλπες και στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται και σήμερα οι εκλογές του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Σήμερα, εκτός από την Αθήνα, σειρά παίρνει και η Θεσσαλονίκη.

Οι ηθοποιοί καλούνται να πάρουν θέση και μέσα από την ψήφο τους. Να πάρουν θέση απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τα οποία έγιναν ακόμα πιο οξυμένα την περίοδο της πανδημίας. Η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών» καλεί τους ηθοποιούς να συνεχίσουν πιο αποφασιστικά, πιο μαχητικά στο δρόμο που μέχρι τώρα έχουν πορευτεί. Αλλωστε, η πείρα και η αγωνιστική κατεύθυνση του σωματείου είναι πολύτιμος οδηγός και εργαλείο για τις μάχες που έρχονται.

Οι εκλογές στην Αθήνα διεξάγονται καθημερινά, έως αύριο Πέμπτη 25 Ιούνη, από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 8 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου (Κάνιγγος 33). Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη 24 Ιούνη από τις 9 π.μ. έως και τις 3 μ.μ. και αύριο Πέμπτη 25 Ιούνη από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ., στο Βασιλικό Θέατρο. Ακόμα, εκλογές θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη 25 Ιούνη από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στην Πάτρα (αίθουσα Σώκαρη, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στον 3ο όροφο, πλ. Βασιλέως Γεωργίου Α'), στη Λάρισα (θέατρο «Κώστας Τσιάνος»), στο Ηράκλειο Κρήτης (θέατρο «Μορφές»), στα Χανιά (ΔΗΠΕΘΕ) και στον Βόλο (Εργατικό Κέντρο).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ