Τρίτη 16 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΕΑΑΝ
Αποχαιρετά την Τούλα Βελισσαράτου

Την ΤΟΥΛΑ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΥ, μέλος της Γραμματείας Χρόνιων Παθήσεων, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, αποχαιρετά η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

«Εδωσε με συνέπεια τη μάχη με θάρρος και ανιδιοτέλεια στο χώρο των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων και ιδιαίτερα στον χώρο των νεφροπαθών για τα δικαιώματά τους μέσα από τις γραμμές του αναπηρικού κινήματος ως μέλος της Γραμματείας Χρονίως Πασχόντων της ΣΕΑΑΝ», σημειώνει και προσθέτει: «Το να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα της αναπηρίας σου με σθένος είναι σημαντικό, είναι αναγκαίο. Ομως, παρά τα προβλήματά σου, το να παλεύεις ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των συναδέλφων σου, την υγεία του λαού είναι το πιο ηθικό, το πιο ανθρώπινο, αυτό που εμπνέουν τα πιο ανθρώπινα ιδανικά».

«Συναγωνίστρια Τούλα, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους. Το πείσμα σου, η αφοσίωσή σου, η δύναμή σου θα μας δίνουν κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τα ακόμα πιο δύσκολα που έχουμε μπροστά μας», καταλήγει η ΣΕΑΑΝ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ