Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση για το ... «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ»

Εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Σέρβου: «ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ και ποιοι φοβούνται την αλήθεια», οργανώνεται, σήμερα Τρίτη 18 Δεκέμβρη και ώρα 6.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (πλατεία Κοραή).

Το σημαντικό αυτό βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Γιώργος Κ. Μωραΐτης, καθηγητής - φιλόλογος, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας του ΚΜΕ, Γιώργος Χατζατόγλου, επίκουρος καθηγητής ΤΕΙ Αθηνών, Χρήστος Τσιντζιλώνης, δημοσιογράφος - ιστορικός, Δημήτρης Σέρβος δημοσιογράφος. Θα συντονίσει η Δώρα Μόσχου φιλόλογος - ιστορικός, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Ασλανίδης, Κατερίνα Σουβλή, Νίκος Τουρνάκης.

...Και για τον Χ. Θωμόπουλο

Εκδήλωση χρέους και τιμής, στη μνήμη του λαϊκού αγωνιστή Χρήστου Θωμόπουλου, θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη, 19/12, στις 6.30 μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας Λιβαδειάς η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ, με την παρουσίαση του βιβλίου «Ο δρόμος του δεσμώτη», που αποτελούν χειρόγραφα του αγωνιστή, τα οποία συνέλεξε η ΝΕ Βοιωτίας και τύπωσε στη συγκεκριμένη έκδοση.

Την παρουσίαση θα κάνουν: Ο γιατρός Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο δημοσιογράφος Γιώργης Μωραΐτης και ο ανιψιός του Τάκης Βαρελάς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ