Σάββατο 15 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 16 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων της ΚΝΕ

Η ΟΒ Χολαργού - Παπάγου της ΚΝΕ διοργανώνει επίσκεψη στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και στο Θυσιαστήριο της Λευτεριάς στην Καισαριανή, το Σάββατο 15 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ. Θα γίνει οργανωμένη ξενάγηση στους χώρους και θα ακολουθήσει χαλαρός περίπατος στο χώρο του πάρκου. Σημείο συνάντησης στις 10.15 π.μ. η πύλη του Θυσιαστηρίου της Λευτεριάς. «Διδασκόμαστε, εμπνεόμαστε, συνεχίζουμε από τον ηρωικό αγώνα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - ΟΠΛΑ! Μαθαίνουμε την ιστορική αλήθεια!», σημειώνει η ΟΒ στο κάλεσμά της.

Πολύμορφες δραστηριότητες προετοιμάζουν και οι ΟΒ της ΚΝΕ στην Γκράβα για το Σάββατο 15 Φλεβάρη:

  • Στις 12 μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια) διοργανώνεται σύσκεψη με μαθητές γυμνασίων, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από ερωτηματολόγιο που διακινήθηκε τις προηγούμενες μέρες από τις ΟΒ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τις θέσεις της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.
  • Μαθητές των λυκείων, μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις τους, συζητούν, στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Γαλατσίου (Αρτέμιδος 8, Γαλάτσι) για τη συνέχεια του αγώνα τους και τη συμβολή της ΚΝΕ στην ανάπτυξη του μαθητικού κινήματος.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ