Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΕΔΥΕ
«Αγωνιστικά στο πλευρό των Παλαιστινίων»

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη καταδικάζει την κυβέρνηση του Ισραήλ για τις νέες φονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στη Γάζα και στα κατεχόμενα από το Ισραήλ παλαιστινιακά εδάφη. Η κυβέρνηση του Αριέλ Σαρόν εγκληματεί ενάντια στον παλαιστινιακό λαό με τον ισχυρισμό ότι συμβάλλει στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, προσπαθώντας να ταυτίσει την αντίσταση και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία με την τρομοκρατία.

Η Μέση Ανατολή ζει τις χειρότερες και κρισιμότερες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών. Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει πετάξει στα σκουπίδια όλες τις συμφωνίες από το 1993 καθώς και τις αποφάσεις του ΟΗΕ με τη στήριξη και ανοχή των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Η ΕΕΔΥΕ καταδικάζει τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών (Ισραήλ, ΗΠΑ, ΕΕ) κατά του παλαιστινιακού λαού. Απαιτεί τον τερματισμό της ισραηλινής βαρβαρότητας. Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΟΗΕ. Εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και καλεί τον ελληνικό λαό να υπερασπιστεί με πιο αγωνιστικό τρόπο το δικαίωμα των Παλαιστινίων να έχουν δική τους πατρίδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ