Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Υπόσχονται δυναμικό «παρών» τη Δευτέρα

Και στους εφτά νομούς της Πελοποννήσου, ο αγροτικός κόσμος της περιοχής θα δώσει δυναμικό «παρών» στις πρωτεύουσες των νομών, τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη, καθώς οι αγρότες της Αρκαδίας και της Κορινθίας, που υπολείπονταν, αποφάσισαν παναγροτικά συλλαλητήρια για τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη, συντονίζοντας τον αγώνα τους με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

Συγκεκριμένα, στην Αρκαδία, η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών καλεί σε παναγροτικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Αγ. Βασιλείου, στις 12 το μεσημέρι και καλεί σήμερα σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης, στις 7.30 μ.μ. για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό του αγώνα. Στην Κορινθία, η Πρωτοβουλία για την Αγωνιστική Αγροτική Συσπείρωση καλεί σε παναγροτικό συλλαλητήριο, στα Περιβολάκια, στις 11 π.μ.

Στο μεταξύ, σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, τα αγροτικά στελέχη και μέλη των αγροτικών οργανώσεων οργώνουν κυριολεκτικά την ύπαιθρο απ' άκρη σε άκρη και με ενημερωτικά φυλλάδια, συσκέψεις και συγκεντρώσεις ενημερώνουν και καλούν τους αγρότες για μαζική και μαχητική συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ώστε να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια στα χωριά τους και να δουλεύουν στα χωράφια τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ