Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ολα τα στοιχεία δείχνουν εμπρησμό

Ευρήματα που οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η φωτιά στο ξενοδοχείο «Αtheneum Palace», στη λεωφόρο Συγγρού, την περασμένη Πέμπτη, ήταν εμπρησμός, προέκυψαν από τις έρευνες στον χώρο. Συγκεκριμένα, από την έρευνα των αρχών, εντοπίστηκαν ευρήματα χυμένων καυσίμων στον 1ο και στο 2ο όροφο, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά και χρησιμοποιημένα δοχεία με καύσιμο, παρατημένα στους ίδιους ορόφους. Τις έρευνες έχει αναλάβει πλέον το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς ο εμπρησμός έβαλε σε κίνδυνο τις ζωές άνω των 20 ανθρώπων.

Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου. Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν μια 24χρονη τουρίστρια, που φέρει και εγκαύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Θυμίζουμε ότι το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Ν. Αττικής με ανακοίνωσή του επισήμανε πως «έχει γίνει κανόνας η εκάστοτε ηγεσία του υπουργείου Εργασίας να μην πραγματοποιεί τους απαραίτητους ελέγχους στους χώρους δουλειάς για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων, για την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, την εκπαίδευσή τους σε έκτακτες καταστάσεις όπως σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ