Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Αύριο Παρασκευή

Οι Μαθητικές ΟΒ Κατερίνης διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Το σχολείο που έχουμε ανάγκη», στις 17.00 στα γραφεία του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Αρχοντία Παπαγεωργίου, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Σάββατο 23/11

Οι Εδαφικές ΟΒ Καλαμαριάς παρουσιάζουν την μπροσούρα του ΚΣ «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, τον Σοσιαλισμό», στις 19.00 στο «The Wet Match». Θα μιλήσει η Νάντια Κόκαλη, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Οι Μαθητικές ΟΒ Πολίχνης διοργανώνουν προβολή ταινίας, στις 17.00 στην οδό Μαυρολεύκης 37.

Η Εδαφική ΟΒ Τούμπας διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 15.00 στην οδό Επταλόφου 22.

Η Τομεακή Οργάνωση Χίου της ΚΝΕ παρουσιάζει την έκδοση της Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ Κατά των Ναρκωτικών, στις 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Χίου (Καλαμπόκα 74). Θα μιλήσει η Μαρία Γκιτάκου, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΣ. Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

Κυριακή 24/11

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, το Τομεακό Συμβούλιο Δυτικών Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στο πολιτιστικό καφενείο του δήμου Ιλίου, στις 19.00.

Οι Κλαδικές και Εδαφικές ΟΒ του δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Αντεπίθεση για μια ζωή στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας», στις 18.00 στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος). Θα μιλήσει ο Αλκης Πλίτσης, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Οι Μαθητικές ΟΒ Λιτόχωρου διοργανώνουν παιχνίδι escape room ενάντια στα ναρκωτικά, στις 18.00 στην πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ