Παρασκευή 11 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΝΕ
Εκδηλώσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Πλήθος εκδηλώσεων, συσκέψεων και εξορμήσεων σε σχολεία, σχολές και γειτονιές προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, στέλνοντας πλατιά στη νεολαία το μήνυμα: «Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ».

Στο πλαίσιο αυτό, η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και η Κομματική Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν μεγάλη πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 19 Μάρτη στις 6.30 μ.μ., στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (Κουμουνδούρου 19). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αθήνα

Με θέμα «Τι συμβαίνει στην Ουκρανία; Ελα να ακούσεις, να ρωτήσεις, να πεις τη γνώμη σου» στην Αθήνα διοργανώνονται, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω εκδηλώσεις - συζητήσεις:

Αύριο, Σάββατο:

Στις 7 μ.μ. από τις Μαθητικές ΟΒ της ΤΟ Πειραιά και της ΤΟ Νότιων Συνοικιών της ΚΝΕ, στο «Τραβέρσο», το Πολιτιστικό Στέκι Πειραιά της ΚΝΕ (Φίλωνος 9), με ομιλήτρια την Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις 7 μ.μ. από τις ΟΒ της ΚΝΕ στη Νέα Ιωνία, στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), με ομιλητή τον Νίκο Ρεμπάπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 17 Μάρτη, στις 2 μ.μ. από τις ΤΟ του ΠΑΔΑ της ΚΝΕ, στην Πανεπιστημιούπολη 2, στην αίθουσα Β218, με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 2 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ. από τις ΤΟ Μαθητείας - Κατάρτισης της ΚΝΕ, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»), με ομιλητή τον Αντώνη Κωσταδήμα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σε πανεπιστήμια

Σε εκδηλώσεις - συζητήσεις προχωρούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Κέντρα της Αθήνας.

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στο ΕΜΠ στη 1.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο 5 (Νέα Κτίρια ΗΜΜΥ). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη ΝΟΠΕ στις 5 μ.μ., στην αίθουσα 3. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Φυσικομαθηματική στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο 24 του Μαθηματικού. Θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ. στη Φοιτητική Εστία Αθηνών. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Τετάρτη 16 Μάρτη, στις 3 μ.μ., στην ΑΣΟΕΕ, στην Αίθουσα Υ3. Θα μιλήσει ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις διοργανώνουν οι Οργανώσεις της Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Σήμερα, Παρασκευή, προγραμματίζεται σύσκεψη της εδαφικής ΟΒ Τούμπας στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βασιλειάδης, Γραμματέας του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ., οι Οργανώσεις Βάσης Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ πραγματοποιούν σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την ίδια μέρα προγραμματίζεται περιοδεία στα επισιτιστικά καταστήματα Κλεάνθους και Παπάφη, με επικεφαλής τον Αστέρη Παναγιώτου, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 13 Μάρτη, οι ΟΒ Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων και Χωροτακτών Μηχανικών του ΑΠΘ πραγματοποιούν σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ. με ομιλητή τον Ανδρέα Κοράκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο Αγρίνιο

Συζήτηση με μαθητές ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και την οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας οργανώνει η ΤΟ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, αύριο Σάββατο, στις 11 π.μ. στο δημοτικό πάρκο του Αγρινίου. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Νταβλούρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΤΣ Αιτωλοακαρνανίας. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνική δραστηριότητα και παιχνίδι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ