Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Την ερχόμενη Τετάρτη η Γενική Συνέλευση

Από παλιότερη κινητοποίηση
Από παλιότερη κινητοποίηση
«Δυναμώνουμε τη φωνή μας, συμμετέχουμε στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές του Συλλόγου μας», καλεί με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.

Απευθύνεται στους μουσικούς που έχουν την απαίτηση να ζουν από τη δουλειά τους, στους μουσικούς που δεν ανέχονται την κακοπληρωμένη και χωρίς δικαιώματα δουλειά, την ετεροαπασχόληση, την ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία και τους καλεί να δώσουν μαζικό «παρών» στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 23 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου (Σαπφούς 10 στον 5ο όροφο, Αθήνα). Την ίδια μέρα, από τις 11 π.μ. θα πραγματοποιούνται και εγγραφές νέων μελών.

Οπως σημειώνεται:

«Σε μια πολύ δύσκολη για όλους τους εργαζόμενους περίοδο, θα συζητήσουμε για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε χώρο. Θα έρθει μια ζωντανή πείρα για το πώς τα παλέψαμε. Θα συμβάλουμε στην οργάνωση των αγώνων μας και των διεκδικήσεών μας.

Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση έχει σαν βασικό της θέμα τα συμπεράσματα από τη δράση μας τα τελευταία 2 χρόνια. Το Σωματείο μας παρ' όλες τις δυσκολίες έδωσε μεγάλες μάχες. Ημασταν δίπλα στους συναδέλφους για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα, παλέψαμε το σύνολο των αιτημάτων μας, χωρίς να δειλιάσουμε από τον αρνητικό συσχετισμό. Ενώσαμε τη φωνή μας με άλλα Σωματεία, από άλλους κλάδους, που πάλευαν σε ταξική κατεύθυνση για τα μεγάλα ζητήματα της υπεράσπισης της Κοινωνικής Ασφάλισης, των Συλλογικών Συμβάσεων, την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία κ.ά.».

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 3, 4 και 5 Νοέμβρη. Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή σημειώνοντας: «Δυναμώνουμε τη φωνή μας, δυναμώνουμε το σωματείο. Στέλνουμε μήνυμα συσπείρωσης και διεκδίκησης στην εργοδοσία, ειδικά τώρα που έχουμε μπροστά μας ανοιχτές τις Συλλογικές Συμβάσεις σε Εστιατόρια και Θέατρα. Συμβάλλουμε στην αλλαγή του συσχετισμού και στην Ομοσπονδία, για να μπορούμε από καλύτερες θέσεις να παλεύουμε, να πορευόμαστε με όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ