Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
«Το Στέκι μάς συστήνεται»

Στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, που λειτουργεί στην οδό Τροίας, σε αυτήν την κυψέλη δημιουργίας που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, ήταν αφιερωμένη η τρίτη μέρα του Φεστιβάλ στο χώρο του Πολιτισμού. Μεράκι, ταλέντο και τεχνική συναντήθηκαν σε μία ξεχωριστή παρουσίαση από την ομάδα φωνητικής και την ομάδα χορού του Στεκιού.

Το πρόγραμμα άνοιξε με σόλο, ντουέτο και χορωδιακές ερμηνείες διασκευών αγαπημένων γνωστών κομματιών σε ξένο ρεπερτόριο από τις δασκάλες μουσικής και από το νεανικό σύνολο που συγκροτεί το τμήμα φωνητικής, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η παρουσίαση απέσπασε δίκαια το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, το οποίο επιβράβευσε τόσο την προσπάθεια όσο και το απολαυστικό αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή τα μέλη του τμήματος χορού φλαμένκο και παρουσίασαν μία ξεχωριστή χορευτική παράσταση αυτού του ιδιαίτερου και απαιτητικού είδους χορού. Την παρουσίαση συμπλήρωσαν επαγγελματίες χορεύτριες, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του Φεστιβάλ να έρθει σε ζωντανή επαφή με το φλαμένκο.

Σημειώνεται πως και οι δύο ομάδες που εμφανίστηκαν στη σκηνή του χώρου Πολιτισμού συγκροτήθηκαν και ξεκίνησαν να δουλεύουν τον Οκτώβρη του 2018, με μαθήματα και πρόβες, και στην πορεία της χρονιάς αποφασίστηκε και σχηματοποιήθηκε το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Φεστιβάλ το βράδυ του Σαββάτου.



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ