Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θετικός στο αλκοτέστ ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγονό

Θετικά ήταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 28χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε μία 67χρονη γυναίκα με το 15 μηνών εγγόνι της στην παλιά Εθνική οδό Πατρών - Αιγίου. Πάντως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στο αίμα του.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα έγινε αυτοψία και αναπαράσταση από ειδικούς, ενώ υπολογίζεται ότι το αυτοκίνητο μπήκε στη στροφή ενώ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα. Οι δικηγόροι του έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος. Το μικρό αγόρι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ