Σάββατο 24 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ανάμεικτα συναισθήματα

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στον ΠΑΟΚ μετά το πρώτο παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ απέναντι στην Αϊντχόβεν. Οι «ασπρόμαυροι» είναι ικανοποιημένοι για τη νίκη με 3-2 και για την άτυπη... ρεβάνς του περσινού αποκλεισμού από τους Ολλανδούς. Ομως από την άλλη στενοχωρούνται γιατί έχασαν χρυσή ευκαιρία να θέσουν γερές βάσεις (μέσω μεγαλύτερης διαφοράς γκολ) για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δηλώνει ικανοποιημένος μόνο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, καθώς το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τον ελληνικό σύλλογο. Αυτό που τον προβληματίζει περισσότερο είναι ο τρόπος που δέχτηκε η ομάδα του τα δύο τέρματα, τα οποία έβαλαν στο... παιχνίδι τους παίκτες του Ερικ Γκέρετς. «Μπορούσαμε να νικήσουμε και με 5-2, αλλά σε όλους τους αγώνες χρειάζεται και τύχη. Δυστυχώς πάλι δεχτήκαμε πρώτοι γκολ. Ειδικά στο δεύτερο γκολ της Αϊντχόβεν πάντως, δώσαμε τζάμπα την μπάλα στους αντιπάλους μας». Για το θέμα- πρόκριση, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε: «Πάντα υπάρχουν ελπίδες. Διαφορετικά όμως θα ήταν να πηγαίναμε στην Ολλανδία με 3-1 και διαφορετικά είναι με το 3-2».

Από την πλευρά του ο Γκέρετς ανέφερε: «Δικό μας ήταν το λάθος που ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε στο ματς μετά το 0-1. Το 3-2 βέβαια είναι μια καλή ήττα για εμάς. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά από την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ταχύτατος, περίμενα την αντίδρασή του μετά το 0-1», ενώ για τις πιθανότητες πρόκρισης τόνισε: «Είναι 51% υπέρ της Αϊντχόβεν».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ