Σάββατο 24 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Ξεκούραστη... πρεμιέρα

Νικηφόρα και μάλιστα... ξεκούραστη ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα του Ε` προκριματικού ομίλου που φιλοξενείται στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, την οποία νίκησαν με 12-5. Η ουκρανική ομάδα δεν απείλησε σε καμία στιγμή τους παίκτες του Ζόλταν Κάσας, που όταν βρήκαν το ρυθμό τούς έκαναν... ό,τι ήθελαν μέσα στην πισίνα. Κορυφαίοι από τον Ολυμπιακό ήταν οι Χατζηθεοδώρου, Ψύχος, ενώ πολύ καλά πήγαν και οι Θωμάκος, Πλατανίτης. Ο Ζόλταν Κάσας χρησιμοποίησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Νίκο Δεληγιάννη κάτω από τα δοκάρια, αν και ο διεθνής τερματοφύλακας έχει χάσει προπονήσεις λόγω της στρατιωτικής του θητείας. Πάντως έδειξε έτοιμος και σε ορισμένες φάσεις έδειξε το ταλέντο του.

Τα επτάλεπτα: 3-2, 4-0, 4-3, 1-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χατζηθεοδώρου 3, Πλατανίτης 3, Θωμάκος 3, Ψύχος 2, Καλακόνας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Κολέζνικοφ, Φεσένκο, Σκουράτοφ, Ολκοβικ, Σβέντοφ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντιναμό Μόσχας έκανε την έκπληξη και με ηγέτη τον Ντμίτρι Απανασένκο νίκησε με 10-8 την Μπαρτσελονέτα.

Ετσι σήμερα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Μοσχοβίτες θα κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση για έναν από τους δυο αντίπαλους (19.00 ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 1). Αύριο οι Πειραιώτες κοντράρονται με την ισπανική Μπαρτσελονέτα (13.00 ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 1).

Οι υπόλοιποι... πρεσβευτές μας

Στο Κύπελλο Κυπελλούχων η Βουλιαγμένη για τον όμιλο που διεξάγεται στη Βαρκελώνη αντιμετωπίζει σήμερα τη διοργανώτρια Μπαρτσελόνα (21.45) σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Αύριο, οι «μπέμπηδες» θα αντιμετωπίσουν τη Δυναμό Βουκουρεστίου (12.00) ενώ η Μπαρτσελόνα θα παίξει με την Γκίνες (13.15).

Στο «Λεν Τρόφι», ο Εθνικός για τον όμιλο στη Γερμανία αντιμετωπίζει σήμερα την ισχυρή και φαβορί για την πρώτη θέση ουγγρική Φερετσβάρος. Την Κυριακή οι «κυανόλευκοι» θα κοντραριστούν με την κροατική Ριέκα (15.30), ενώ οι Ούγγροι θα παίξουν με τους γηπεδούχους της Ρότε Ερντέ Χαμ.

Για την ίδια διοργάνωση στο Σπλιτ ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα κόντρα στην ιταλική Προ Ρέκο, ενώ αύριο θα αντιμετωπίσει τη γιουγκοσλαβική Παρτιζάν. Οι Ιταλοί θα παίξουν με τη διοργανώτρια του ομίλου ΠΟΣΚ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ