Τρίτη 23 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ «ΣΙΔΕΝΟΡ»
Νέες στάσεις εργασίας και αγωνιστική κάθοδος στην Αθήνα

Την απόφαση να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, στην κατεύθυνση ανάκτησης των απωλειών των τελευταίων χρόνων, πήραν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της «ΣΙΔΕΝΟΡ» στη Θεσσαλονίκη, μέσα από μαζική Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν χτες.

Αποφάσισαν συνέχιση των κυλιόμενων δίωρων στάσεων εργασίας και αύριο Τετάρτη κάθοδο στην Αθήνα, όπου προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ομίλου στο Μαρούσι.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν νέα προσπάθεια τρομοκράτησής τους από την πλευρά της εργοδοσίας, με την παρουσία ασφαλιτών χτες στο χώρο του εργοστασίου.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκονται σταθερά τα ταξικά συνδικάτα. Με ανακοίνωσή τους τα Συνδικάτα Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Φθιώτιδας, Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», Βοιωτίας και η Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας καλούν όλα τα σωματεία του κλάδου να πάρουν αποφάσεις στήριξης των εργαζομένων της «ΣΙΔΕΝΟΡ» και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με όλες τις μορφές. Παράλληλα τονίζουν πως τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει κι άλλο αυτός ο αγώνας, να κλιμακωθεί και να συνδεθεί συνολικότερα με την πάλη για ΣΣΕ στον κλάδο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ