Πέμπτη 4 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ19
Βγήκε «νοκ άουτ» η Εθνική

Αδοξο τέλος είχε η πορεία της Εθνικής μπάσκετ εφήβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ19 που διεξάγεται στο Ηράκλειο, μετά τη χτεσινή βαριά ήττα από τη Γαλλία με 77-46 για τη φάση των «16». Η Εθνική θα πάρει μέρος στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9 - 16, ενώ η Γαλλία στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, που νίκησε 90-79 τη Σενεγάλη.

Απέναντι στην ισχυρή Γαλλία η Ελλάδα είχε δεδομένα δύσκολο έργο και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αδυνατούσε να βρει τις λύσεις στην άμυνα ώστε να σταματήσει την επιθετική έξαρση των «τρικολόρ». Και στην επίθεση όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για την ελληνική ομάδα, καθώς η έλλειψη συγκέντρωσης οδήγησε σε πολλά λάθη και στην αδυναμία να βρεθεί το εύκολο σουτ.

Οι νεαροί παίκτες του Γιάννη Καστρίτη στάθηκαν καλά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, μένοντας κοντά στο σκορ (14-18). Από τη δεύτερη περίοδο και μετά, όμως, οι Γάλλοι «πάτησαν γκάζι» και η Ελλάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει, με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει σε διψήφιο νούμερο στην ανάπαυλα (36-24). Η δε επανάληψη ήταν καταστροφική για την Εθνική. Τα επιθετικά προβλήματα συνεχίστηκαν κι έτσι η Γαλλία μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε «περίπατο».

Ελλάδα: Χατζηδάκης 2, Γεωργαλάς, Κολοβέρος 1 Ρογκαβόπουλος 7, Σανδραμάνης 3, Αρνόκουρος 3, Αρσενόπουλος 2, Μπαζίνας 4, Χουγκάζ 4, Καράμπελας 8, Σωτηρίου 12, Βουλγαρόπουλος.

Απροσπέλαστο εμπόδιο αποδείχθηκε η Γαλλία για την Εθνική εφήβων

Eurokinissi

Απροσπέλαστο εμπόδιο αποδείχθηκε η Γαλλία για την Εθνική εφήβων
Γαλλία: Μπουρίς 4, Εφθίμοφ, Εγιούμ 8, Λεοπόλντ 6, Ρομπινό 2, Αγιαγί 11, Μπαπτίστ 12, Τσουπάς 5, Ντιμάνς 8, Γιοβό 5, Μακουντού 3, Νιάς 13.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ