Πέμπτη 4 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική Κωφών

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης κράτησε στα χέρια της η Εθνική Κωφών γυναικών. Σημειώνοντας μια ακόμη διεθνή επιτυχία φιγουράρει πλέον στην τετράδα του αντίστοιχου Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στην Πολωνία. Η Ελλάδα πήρε την πρόκριση επικρατώντας στα προημιτελικά της οικοδέσποινας των αγώνων Πολωνίας με 57-44. Σημειώνεται πως η Εθνική εκτός από τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης έχει κατακτήσει και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που έγιναν πέρσι στη Σαμψούντα.

Οι αθλήτριες της Αθηνάς Ζέρβα, αν και δεν ξεκίνησαν καλά εμφανίζοντας προβλήματα στο πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και ταχύτητα, επέβαλαν το ρυθμό τους και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 22-31, 32-48, 44-57

Για την Εθνική αγωνίστηκαν οι: Χαϊνά 6, Σαρακατσάνη 2, Αγαγιώτου 13 (3), Κοτσιρέα, Σπίνου 3, Μελίνη, Βεράνη 1, Βουδούρη, Κοτσιάφτη 21 (1), Πατέρα 11 (1).

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παίκτριες του Ολυμπιακού θα παραμείνουν οι Αννα - Νίκη Σταμολάμπρου και Πηνελόπη Παυλοπούλου, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, όπως ανακοινώθηκε από τον ερυθρόλευκο σύλλογο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ