Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ - «ΣΦΡΑΓΙΔΑ» ΣΤΗ ΘΗΒΑ
Εκλογές στα κρυφά με τη συνεργασία της εργοδοσίας

Τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών «στα κρυφά και με την αγαστή συνεργασία της εργοδοσίας» από το «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας και Εύβοιας», καταγγέλλει η ΔΑΣ στο Εργατικό Κέντρο Θήβας.

Οπως αναφέρει η ΔΑΣ, το σωματείο - «σφραγίδα» έκανε εκλογές στις 25/6 χωρίς να έχουν ανακοινωθεί η μέρα, η ώρα και ο χώρος των αρχαιρεσιών. Μια μέρα νωρίτερα, οι συνδικαλιστές της ΔΑΣ ζήτησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον β' αντιπρόεδρο του ΕΚ Θήβας, Π. Γεωργίου, μέλος της προσωρινής διοίκησης του «σωματείου» και της εφορευτικής επιτροπής, να ενημερωθούν για το πότε και πού θα γίνουν οι εκλογές. Ο ίδιος όμως δήλωσε ότι δεν γνωρίζει (!) και μάλιστα ζήτησε από τους συνδικαλιστές να μην του «ασκούν πιέσεις»... Ακολούθησε στις 25/6 επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΚ Θήβας, Δ. Δημητρίου, ο οποίος επίσης δήλωσε άγνοια...

«Τελικά μετά από το "κυνήγι της χαμένης κάλπης" που επιδοθήκαμε σε διάφορους χώρους ανακαλύψαμε πως η κάλπη είχε πάει στα εργοστάσια της BARILLA (τρόφιμα) και της ANFARM (φάρμακο)», σημειώνει η ΔΑΣ και προσθέτει πως για να θολώσουν ακόμα περισσότερο τα νερά οι εκπρόσωποι του «σωματείου» στους εργαζόμενους της ANFARM «είχαν το θράσος να παρουσιαστούν ως "Πανελλήνιο Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Φαρμάκου και Καλλυντικού"!».

«Μέχρι εκεί φτάνουν οι αθλιότητές τους προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καρέκλες τους και τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Να εξαπατούν τους εργαζόμενους και να τα κάνουν "πλακάκια" με την εργοδοσία», τονίζει η ΔΑΣ και καλεί τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους να συμπορευτούν με τις ταξικές δυνάμεις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόλυτη πλειοψηφία για τη ΔΑΣ(2021-09-28 00:00:00.0)
Σταθερή καταγγελία και αποκάλυψη της προκλητικής διαδικασίας(2017-10-03 00:00:00.0)
Καρατομούνται όσοι ψήφισαν στο Σωματείο(2006-01-06 00:00:00.0)
Ψηφίζουν οι εμποροϋπάλληλοι της Ζακύνθου(1997-05-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ