Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΕΥΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Απειλές για μαζικές διακοπές παροχής νερού αμέσως μετά τις εκλογές!

Το τι περιμένει τα λαϊκά στρώματα την επόμενη μέρα των εκλογών δείχνουν οι απειλητικές ανακοινώσεις, μέσω του Τύπου, από τη ΔΕΥΑ Αγιάς Λάρισας για διακοπή της παροχής ύδρευσης σε 2.400 συνδέσεις - οι 1.000 άμεσα - οι χρήστες των οποίων έχουν απλήρωτους λογαριασμούς.

Μετά τις δημοτικές εκλογές, η ΔΕΥΑ Αγιάς εμφανίζεται να ανακάλυψε το χρέος των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο σιωπούσε προεκλογικά. Με δεδομένο δε ότι, όπως αναφέρει, ο ανώτερος ανεξόφλητος λογαριασμός φτάνει τα 5.000 ευρώ, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα σ' αυτούς που απειλούνται με διακοπή νερού βρίσκονται πάρα πολλές φτωχές οικογένειες (άνεργοι, χαμηλοαμειβόμενοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, μικροεπαγγελματίες και μικρέμποροι, φτωχοί αγρότες κ.λπ.), που, λόγω εισοδηματικής αδυναμίας, δεν μπορούν να ξοφλήσουν το χρέος που συσσωρεύεται.

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Αγιάς προειδοποιεί την ΔΕΥΑ να μην τολμήσει καμία διακοπή νερού σε όσους υπάγονται στις ανωτέρω κατηγορίες και καλεί τους μαζικούς λαϊκούς φορείς της περιοχής σε αγωνιστική επαγρύπνηση για να αποτραπεί οποιαδήποτε τέτοιου είδους διακοπή.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org